Voordelen installatie van professionele bewakingscamera’s

Het concept van inbraakpreventie door gebruik te maken van de aanwezigheid van een camerabeveiligingsinstallatie is er een die steeds vaker in de media verschijnt.

Steeds meer woningen en bedrijven installeren bewakingscamera’s, niet alleen om het risico van diefstal te verminderen, maar ook om mensen af te schrikken die in de verleiding zouden kunnen komen om het eigendom te vernielen.

De bescherming van je waardevolle bezit kan op een aantal manieren verbeterd worden door het installeren van bewakingscamera’s, die verschillende doelen kunnen dienen.

Camera beveiliging installatie

Bescherming tegen inbraak door middels van professionele bewakingscamera’s

Camera’s maken het veel eenvoudiger om personen te identificeren die in de buurt van je woning of bedrijfspand zijn geweest en om de redenen vast te stellen waarom ze daar waren. Omdat de kans groter is dat ze herkend worden, is de kans ook kleiner dat misdadigers en inbrekers terugkeren. Als zich verdachte omstandigheden voordoen, kunnen de autoriteiten zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht.
De installatie van camerabeveiligingssystemen dient om zowel vandalen als dieven af te schrikken.
Het is algemeen bekend dat de aanwezigheid van camerabeveiligingsinstallaties potentiële vandalen of misdadigers afschrikt. In de meeste gevallen wordt eerst een vooronderzoek gedaan bij de betrokken panden voor er actie ondernomen wordt; zodra ze de camera’s zien, zullen de inbrekers zich wel twee keer bedenken voor ze hun plannen uitvoeren, en er hopelijk helemaal van af zien.

Toezicht houden op eigendommen met bewakingscamera’s

Het is gunstig voor de eigenaar van een (vakantie)woning of bedrijfspand om het pand steeds in de gaten te houden. Het is geruststellend te weten dat je je eigendom met een druk op de knop kunt bewaken, of je nu op je werk bent, op vakantie, of op reis. Mochten er verdachte beelden worden vastgelegd of een alarm afgaan, dan zullen de autoriteiten sneller ter plaatse zijn.
Bewijsmateriaal

Een inbraak, wat vandalisme, of misschien wat winkeldiefstal?

Het is mogelijk dat de camera’s de misdadigers niet genoeg afschrikten, of het is ook mogelijk dat de misdadigers de plaats ontvluchtten voor de politie arriveerde. Godzijdank zijn er op dat moment nog beelden beschikbaar. De videobeelden, die ook als bewijsmateriaal gebruikt kunnen worden als de camera’s professioneel geïnstalleerd werden, zijn vaak een nuttige aanvulling op het onderzoek en kunnen ook zo gebruikt worden.

Installatie van camera’s voor de bescherming van je eigendom

Camera beveiligingsinstallatie is beschikbaar voor je bedrijfspand bij Alarm Engineers, en het kan in elk soort bedrijfsgebouw geïnstalleerd worden.

We komen naar je toe en voeren een beoordeling uit van de huidige omstandigheden. De Alarm Engineers stellen zich graag aan elkaar voor en bespreken samen de huidige situatie. De Alarm Ingenieurs kunnen advies geven over de verschillende modellen bewakingscamera’s die we in voorraad hebben. We zullen altijd een beveiligingsinstallatie met camera’s hebben die aan je specifieke eisen voldoet, als je onze Alarm Engineers je de camera laat zien en de installatie in detail uitlegt.

Alarm Engineers installeert niet alleen beveiligingscamera’s, maar zorgt er ook voor dat je bedrijf en zijn medewerkers op de juiste manier beschermd worden. Het is belangrijk dat niet alleen brandbeveiliging maar ook alarmsystemen en toegangscontrole op de juiste manier worden toegepast.

Comfort en vertrouwen

Camera’s hebben die gemakkelijk te zien zijn geeft mensen een gevoel van veiligheid en bescherming. Vinden er in dit deel van de stad veel inbraken plaats? Ben je net verhuisd? Zijn je bezittingen waardevol? Een camerabeveiligingssysteem geeft gebruikers een gevoel van veiligheid en kan eventuele vragen of zorgen snel ophelderen. De beelden die de camera opneemt kunnen met een druk op de knop live bekeken worden op smartphones, tablets, en andere schermen.

Prijsverlaging voor de verzekering

Wanneer ze gecombineerd worden met andere beveiligingsmaatregelen, zoals een alarmsysteem, kunnen beveiligingscamera’s in aanmerking komen voor verlaging van de verzekeringspremie. Dit resulteert in een kleinere kans op inbraken, wat weer leidt tot lagere kosten voor de verzekering van huiseigenaren.

Bron: Camera beveiliging installatie van het bedrijf Alarm Engineers

Lees ook

Voordelen installatie van professionele bewakingscamera’s