Tour met de e-chopper

Gebruik de e-chopper om de omgeving van de Liemers te verkennen! Gebruik de stille en milieuvriendelijke e-chopper om de Liemers streek op eigen houtje te verkennen of door een van de voorgestelde routes te kiezen. Leuk voor een uitstapje met een kleine groep of een middag met vrienden of familie!

Elektrische scooter huren

Uitleg over Elektrische scooter huren

Een elektrische step met een robuust omhulsel wordt een “e-chopper” genoemd. Omdat deze choppers helemaal elektrisch zijn, bescherm je ook het milieu! De grote banden geven je een stabiele grip op de weg, wat zorgt voor een aangename en comfortabele rit. Bovendien zijn de e-choppers vrijwel helemaal stil, zodat je rustig de Liemers kunt onderzoeken. Je kunt van de rust genieten zonder je ook maar iets van de dieren aan te hoeven trekken. Dit garandeert dat je ze kunt bewonderen en dat ze niet uit hun natuurlijke omgeving verdreven worden.

Een e-chopper huren in De Liemers

Ons startpunt ligt tussen twee mooie natuurreservaten, en een korte rit brengt je naar andere mooie plaatsen in de gemeente Zevenaar. Ideaal als je de toplocaties van De Liemers wilt opzoeken. Behalve dat je dicht bij de dichtstbijzijnde historische plek en/of monument bent en meteen door natuurreservaten kunt rijden, zijn Tolkamer’s sjieke cafés ook handig in de buurt voor een drankje.

Telkens als je een e-chopper huurt, krijg je een snelle oriëntatie. Daarna kun je een van de voorgestelde paden nemen of er op eigen houtje op uit trekken! Neem een oplaadsnoer voor je telefoon mee als je van plan bent je op eigen houtje te wagen. Je kunt dan de e-chopper gebruiken om je telefoon op te laden, zodat je nooit zonder sap komt te zitten!

Het dragen van een helm is niet verplicht. Wil je er toch een opzetten? Neem er altijd gerust zelf een mee!

Ontdek natuurreservaten als De Geuzenwaard, Carvium Novum, Ossenwaard, en Kijfwaard als je door de Liemers trekt. De Gelderse Poort omvat deze natuurgebieden! Zoek naar de Schotse Hooglanders, Konikpaarden, en andere kleinere dieren, waaronder lepelaars, reigers, en roofvogels. De Liemers herbergt een groot aantal historische plaatsen en monumenten, waaronder Het Schipperspoortje, Gemaal Oude Rijn, Huis Aerdt, en Romein aan de Byland.

Bezoek ook de Oude Waal, het Pannerdensch Kanaal, en de Rijn. Wil je op een warme dag liever duiken of met je voeten in het water dwalen? Neem dan een koele duik in de Byland of de Breuly!

Stadsactiviteiten met de electrische scooter

Ga op pad om het mysterie op te lossen, te voet, met de kickbike, of met de e-chopper. Hou je van competitie? Bepaal dan een spel waarbij je team punten kan scoren en vooruit kan komen in het klassement!

Bron: Elektrische scooter huren

Lees ook

Tour met de e-chopper