Prachtig wonen in Singapore

Een vrijstaand woningbouwproject aan de rand van de stad Singapore dat, ondanks de nabijheid van het lawaai en de drukte van de stedelijke levensstijl, de rustige schoonheid uitstraalt van een modern heiligdom. Over drie spectaculaire sky gardens beschikt het 28 verdiepingen tellende complex over een mix van vrijetijds-, sport- en holistische voorzieningen die nog jaren zullen blijven prikkelen. Dit is een zeldzame gebeurtenis in een enkele hoogbouwtoren en zal nog jaren een bestemming zijn.

penthouse-1-768x427

Wonen aan de rand van de stad

Wonen aan de rand van de stad biedt je gemakkelijk toegang tot een grote verscheidenheid aan verwennerijen. Een gevarieerd aanbod van vrijetijds- en handelszaken wordt afgewisseld met onder meer dagelijkse benodigdheden, speciaalzaken, culturele attracties en couture modezaken. Een gewilde locatie waar je blij van wordt.

Locatie project

De Singaporese Freehold project ontwikkeling, Verticus, ligt aan 3 Jalan Kemaman in de wijk D12 – Balestier / Toa Payoh. Pendelen van en naar het werk en voor recreatie is er naadloos. Met zijn centrale ligging is Verticus het ideale startpunt om alles te zien wat Centraal Singapore te bieden heeft. Terwijl je behaaglijk verscholen ligt in de plooien van Balestier Serenity, heb je direct toegang tot het centrale zakendistrict van de stad.

De ontwikkelaar Soilbuild heeft een verscheidenheid aan freehold condo gecreëerd, variërend van high-end luxe condominiums tot herenhuizen en conservation terrassen, zoals Villa Martia, Mutiara Crest, Mandale Heights, Mill Point, Grosvenor View, Pinnacle 16, Cliften, One Tree Hill Residence, Espa, The Centrio, Leonie Parc View, Fernhill Cottage, Heritage 9, en Meier Suites. Onze prijswinnende ontwikkelingen, The Mezzo en Montebleu, hebben bewezen dat de Groep kwaliteitswoningen voor een redelijke prijs zal leveren.

Zwembad appartement

Top kwalitiet aan faciliteiten

Zwembaden, Fitnessruimte Tennisbaan, Feestzalen, Spa faciliteiten, Buiten eetzones met BBQ, Sport and fitness, tennisbanen en vergaderruimtes.

Kom kijken op afspraak

We beperken het aantal personen dat een showflat kan betreden voor hun veiligheid. Daarom moeten we na je reservering je tijdslot valideren wat betreft het aantal gasten dat op die dag verwacht wordt. We zullen zo snel mogelijk op je bericht reageren.

Lees ook

Prachtig wonen in Singapore